Niklas Hagman löi vedonlyöjät ällikällä

11.9.2020 - 13:46:26


Tanssii tähtien kanssa -kilpailun vedonlyöntikertoimet menivät viikossa kokonaan uusiksi, kun ex-kiekkotähti Niklas Hagman yllätti sekä vedonlyöjät että kertoimenlaskijat.

Hagmanin tanssiliikkeet pistivät nopeasti koko kohteen pelivaihdon sekaisin, ja ex-kiekkoilija onkin noussut kertoimissa jo kilpailun ennakkosuosikiksi. Tällä hetkellä ”pikku-Hakkia” veikkaamalla voi saada rahansa takaisin enää nelinkertaisena (kerroin 4,00).

– Tällaiset viihdekohteet ovat aina hankalia, sillä harva kertoimenlaskija on nähnyt aiemmin Niklas Hagmanin tanssimassa jiveä, kertoo Unibetin omistavan Kindred Groupin Suomen maajohtaja Antti Tikka.

– Mutta silti, kaikki vetokohteemme aina viihteestä urheiluun ja politiikkaan huomioiden, tämänkaltainen kerroinmuutos pohjalta ennakkosuosikiksi on äärimmäisen harvinaista. Tanssii tähtien kanssa -tuomariston lisäksi Hagman näyttää todella hurmanneen myös vedonlyöjät, Tikka jatkaa.

Tällä hetkellä vedonlyöjien mielestä Hagmanin suurimmat haastajat ovat Kristiina Halttu (kerroin 4,50) sekä Virpi Sarasvuo (5,00). Pienemmässä mittakaavassa Hagmanin-tempun toisti Jare Brand, joka sai viime sunnuntaina vielä neljänneksi suurimman kertoimen 15,00, mutta on nyt kilpailun nelossuosikki kertoimella 5,50.

Ennen ohjelman avausjaksoa vedonlyöntikertoimien ykkössuosikki oli Sami Sykkö kertoimella 4,00. Tällä hetkellä Sykön voitolle annetaan enää kerroin 6,50. Saman kertoimen saa myös Touko Aalto, jonka voitto tarjosi vielä viime sunnuntaina rahat takaisin 20-kertaisena.

Kertoimissa suurin nousija on Jesse Markin. Hän oli vielä ennen avausjaksoa kilpailun kakkossuosikki kertoimella 4,50, mutta nyt vedonlyöjät pitävät hänen voittoaan kolmanneksi epätodennäköisimpänä, kertoimella 15,00. Markinin lisäksi suurimmat voittokertoimet löytyvät tällä hetkellä Shirly Karviselta (17,00) sekä Minna Parikalta (20,00).

Lyö vetoa täällä:
http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=3191


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport