Käänne kertoimissa – Donald Trump voittaa sittenkin presidentinvaalit?

21.9.2020 - 10:26:40


Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa jännitys tihenee: Matkaa vaalipäivään on enää 47 vuorokautta. Gallupien mukaan Joe Bidenilla on selkeä etumatka Donald Trumpiin, mutta niin oli Hillary Clintonillakin neljä vuotta sitten – joskin niukempi.

Kesällä vedonlyöntiyhtiöt olivat jo valmiita julistamaan voiton Bidenille: Trumpin vedonlyöntikerroin kohosi korkeuksiin. Aivan viime päivinä on kuitenkin tapahtunut käänne: Esimerkiksi Betsson pitää tällä hetkellä Trumpia niukkana suosikkina vaalivoittoon (kerroin 1.85, Bidenilla 1.90).

– Kertoimet elävät jatkuvasti, mutta juuri nyt Trump on edellä. Yhdysvalloissa istuva presidentti on äänestetty pois vallankahvasta vain kolmesti sadan viime vuoden aikana. Istuvalla presidentillä on aivan erilainen mahdollisuus paistatella positiivisessa julkisuudessa syksyn mittaan, muistuttaa Betssonin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Vaalitulosta voi jännätä myös vedonlyönnillisesti monin eri tavoin. Esimerkiksi Betssonilla vetoa voi lyödä yli 60 eri kohteesta – veikata voi esimerkiksi eri osavaltioiden valitsijamiehet puolelleen saavaa ehdokasta, vaalien voittajan julistamisen virallista päivämäärää tai sitä, saako Joe Biden vähintään 5 miljoonaa ääntä enemmän kuin Trump.

Lyö vetoa täällä:
http://record.betsson.com/_VEpNK6TXdmhzivuGB7nXpmNd7ZgqdRLk/1/

Pienimmät kertoimet Yhdysvaltojen presidentinvaalien voittajasta:

Donald Trump 1.85
Joe Biden 1.90
Kamala Harris 67.00
Hillary Clinton 101.00
Mike Pence 101.00


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

HIFK ahtaalla Veikkausliigassa

11.1.2021 10:50:04