Toive: Jokerit takaisin SM-liigaan

29.3.2021 - 10:46:31


Jokereissakin KHL:ää aikoinaan pelanneella Niklas Hagmanilla on painavia näkemyksiä Jokereiden KHL-taipaleen nykytilanteesta.

– Jos mä katson SM-liigan kannalta, niin ilman muuta olisi hienoa, jos Jokerit tulisi takaisin. Toisaalta KHL:ssä voisi olla suomalainen joukkue, mutta kasattaisiinko sinne sitten vaikka uusi joukkue Suomesta?

– Sain olla mukana, kun Jokerit meni KHL:ään. Ei se oikein edes tuntunut, että joukkue oli Jokerit. Se oli vähän kuin joku maajoukkueen hybridimalli, Hagman pohtii NordicBet Studiossa.

– Pelaajan kannalta se tietysti oli erittäin hienoa. Haaste oli kova, pääsi pelaamaan KHL:ää, mutta sai asua himassa Stadissa.

Jokerit Hagman siis palauttaisi Liigaan, ja muitakin kehitysideoita on.

– Vielä kun vähän supistettaisiin (joukkuemäärää)… ja tietysti, kun itse olen kerran päässyt pelaamaan (nousu)karsintoja, niin ehdottomasti ne pitäisi tuoda takaisin. Ei ikinä ole oikein ollut sellaista jännitystä kuin niissä peleissä. Se tunne ja ajatusmaailma, että voittaja menee Liigaan ja häviäjä divariin… Ei se ole edes sama tunne kuin finaaleissa!

Niklas Hagman toimii kahden viikon välein NordicBet Studion asiantuntijavieraana. NordicBet Studion avausjakso on katsottavissa osoitteessa.

Katso studio täältä:
http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/