HJK:lla hurja sauma miljoonatienesteihin

29.4.2021 - 12:03:27


Suomalaiset Veikkausliiga-joukkueet ovat kansainvälisissä peleissä tällä kaudella uuden, rahakkaan mahdollisuuden edessä, kun Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan rinnalla alkaa Uefan uusi Konferenssiliiga.

Uusi koko kauden mittainen sarja merkitsee sitä, että europelien lohkovaiheeseen selviää yhteensä 96 joukkuetta – 32 joukkuetta kustakin liigasta. Suomen mestari HJK aloittaa normaaliin tapaan karsinnat vaikealla polulla kohti Mestarien liigaa, mutta jos ja kun ovet eivät aukea sinne, saa se vielä uuden mahdollisuuden Eurooppa-liigaan sekä tarvittaessa Konferenssi-liigaan.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet arvelee, että Konferenssiliigaan selviytyminen on HJK:lle suorastaan todennäköistä: Sen takaavat suosiolliset vastustajat karsintojen viimeisissä vaiheissa. Voidaan puhua jopa Klubin tämän kauden ykköstavoitteesta.

Europelit ovat kirjaimellisestikin (etenkin) suomalaisseuroille europelejä – lohkovaiheeseen pääsy takaa seitsennumeroiset tienestit.

– Eurooppa-liigan päässeet joukkueet Uefa palkitsi viime vuonna 2,9 miljoonalla eurolla. Lisäksi voitoista ja tasapeleistä tuli satojentuhanisen bonukset. Puhutaan suomalaisseuralle valtavista rahoista, jopa sellaisista, jotka voisivat vihdoin tehdä HJK:sta sen kauan kaivatun “Suomen Rosenborgin”, joka etenisi säännöllisesti myös Mestarien liigaan, maalailee Mattias Wennerkvist NordicBetiltä.

Myös Inter, KuPS ja Honka aloittavat tänä vuonna karsinnat suoraan Konferenssiliigaan Eurooppa-liigan sijaan, mutta niiden polku lohkovaiheeseen on kuitenkin HJK:ta pidempi.

Kertoimet: HJK

- Selviytyy Konferenssi-liigan lohkovaiheeseen 1.50

- Selviytyy Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen 5.00

- Selviytyy Mestarien liigan lohkovaiheeseen 10.00

Lyö vetoa täällä:

http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/