Näistä lajeista suomalaiset lyövät vetoa - Tappara-Ilves syksyn suosituin!

23.12.2018 - 08:20:56


Suomi on maailmanlaajuisesti täysin poikkeuksellinen vedonlyöntimarkkina, sillä vain Suomessa jääkiekko on jalkapalloa suositumpi vedonlyöntilaji.

- Tämä on täysin ainutlaatuinen ilmiö. Suomi todella on kiekkokansaa, tässäkin mielessä, toteaa Betsson Groupin Head of Marketing Jussi Nurmi.

Kuluneelta syksyltä eniten yksittäisiä pelaajia kerännyt kohde on NordicBetillä ollut Tampereen derby Tappara-Ilves. Rahallisesti suurimmat vaihdot ovat syksyllä olleet Helsingissä pelatut NHL-pelit Winnipegin ja Floridan välillä.

Kyseinen ottelu tuotti NordicBetille myös vuoden suurimmat tappiot, kun yli 100 pelaajaa tarttui kertoimella 105 Patrik Laineen spesiaalikohteeseen, jossa Laineen tuli tehdä Aleksander Barkovia enemmän pisteitä, laukoa maalia kohti vähintään kuudesti sekä hajottaa mailansa. Kaikki tämä tapahtui ja vedonlyöjien päiväuni muuttui todeksi.

Koko vuoden isoimmat kokonaispanokset suomalaiset vedonlyöjät asettelivat NordicBetillä jalkapallon MM-finaaliin Ranska-Kroatia sekä Kanada-Suomi-MM-kiekkopeliin. Hieman yllättäen kolmosena on MM-jalkapallon Ruotsi-Sveitsi.

- Vuoden aikana eniten pelivaihtoa ovat kokonaisuudessaan keränneet NHL-pelit, mikä on aika luonnollista, koska pelejä on niin paljon. Kakkosena tulee Suomen liiga ja kolmosena KHL, perässään jalkapallon MM sekä Valioliiga, Nurmi kertoo.

Jokerien siirtyminen KHL:ään on ollut piristävä asia myös vedonlyöntiyhtiöille.

- Ennen Jokereita Suomessa pelattiin KHL-vetoja äärimmäisen vähän. Nyt taas koko syksyn suosituimpien opelikohteiden joukossa on ollut Tallinnassa pelattu Severstal-Jokerit.

NordicBetin vuoden toistaiseksi suurin voitto on tullut kertoimella 325. Viisi eri kohdetta sisältänyttä vetoa oli pelattu 200 euron panoksella, joten voitoksi tuli muhkeat 65 134 euroa.

Lyö vetoa täällä:
http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keväinen fillariarvonta alkaa

12.4.2019 16:17:05