Ilveksen Karri Kiven potkut lähestyvät?

27.9.2019 - 14:50:55


Jääkiekkoliigan pohjilla majailee yllättävä kriisijoukkue. Ilves on aloittanut kauden viidellä tappiolla, mikä ei olisi varsinaisesti ollut jättiyllätys vielä vuosi tai pari sitten. Nyt taitavia tupsukorvia kuitenkin povattiin ennen kauden alkua jopa kärkinelikkoon.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet on jo reagoinut tilanteeseen ja madaltanut tuntuvasti Ilveksen kerrointa pelikohteessa, jossa voi veikata kauden ensimmäiset päävalmentajapotkut antavaa seuraa. Ilveksen eli Karri Kiven kerroin (4.50) on tällä epämieluisalla listalla enää toiseksi pienin, kun ennen kauden alkua Ilveksen potkukerroin oli suurimpien joukossa.

Tuskinpa Ilves kovin herkästi lähtee nuorten maailmanmestarikoutsiaan potkimaan, ja runkosarjastakin on takana seuraavan ottelun jälkeen vasta kymmenen prosenttia peleistä. Selvää silti on, ettei kärkikahinoihin ennakoitu Ilves voi loputtomasti katsoa nykyistä matelua.

"Ykkössuosikki" potkujen antajaksi on kuitenkin edelleen TPS kertoimella 3.00. Turkulaiset ovat ehtineet pelata vasta kolme ottelua, pisteitä on kertynyt neljä.

Sekä TPS että etenkin Ilves ilmoittivat juuri mielenkiintoisista vahvistuksista, kun NHL:stä pelipaikkaa hakeneet Tony Sund ja Arttu Ruotsalainen päättivät palata Liigaan. Nähtäväksi jää, onko jommasta kummasta kääntämään joukkueensa peliä kohti parempaa.

Lyö vetoa valmentajapotkuista täällä:
http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onko tässä Miss Suomi 2020?

23.6.2020 12:50:27