Ennuste: HIFK ja Jokerit pelaavat elokuussa Stadin herruudesta!

25.11.2019 - 14:43:29


Jokerit pystyy Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) päätöksellä tekemään jälleen yhteistyötä Liiga-seurojen kanssa viiden vuoden tauon jälkeen. KKV linjasi, että Liiga-seurojen keskinäinen sopimus Jokerien "boikotoimisesta" on lainvastainen, ja Jokerien ja Liiga-seurojen välillä voi vastedes siirtyä pelaajia.

Toinen merkittävä seikka on harjoitusotteluiden mahdollistuminen. Tähän asti Jokerit on valmistautunut KHL-kausiinsa muun muassa Mestis-joukkueita vastaan, mutta peliyhtiö NordicBet uskoo, että KKV:n päätöksen myötä jatkossa nähdään harjoitusotteluita myös Liiga-seurojen ja Jokerien välillä.

Ja mikäpä olisi luontevampaa kuin otella fanien (ja pelaajien) iloksi vuosikausien tauon jälkeen Stadin herruudesta? Tämän kunniaksi NordicBet on avannut jo nyt elokuulle 2020 kohteet otteluista HIFK-Jokerit sekä Jokerit-HIFK. Jokerit on massiivisemman pelaajabudjettinsa ansiosta ottelu(i)ssa jonkinmoinen suosikki, mutta rytinää kaukalossa taatusti tulisi riittämään enemmän kuin "tavallisissa" harjoitusotteluissa.

Mikäli ottelua tai otteluita ei pelattaisi elokuussa, panokset luonnollisesti palautetaan pelaajille.

Kertoimet:

Jokerit-HIFK:
1.90 // 4.20 // 3.05

HIFK-Jokerit:
2.45 // 4.05 // 2.28

Lyö vetoa täällä:
http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport