Viekö Huuhkajat Urheilugaalassa kaiken?

3.12.2019 - 18:55:49


Vedonlyöntiyhtiö NordicBet uskoo vahvasti, että Suomen jalkapallomaajoukkue tulee viemään tammikuun Urheilugaalan kaikki "pääpalkinnot": Vuoden Urheilijaksi tultaisiin sen mielestä valitsemaan Teemu Pukki, Vuoden valmentajaksi Markku Kanerva ja Vuoden joukkueeksi Huuhkajat.

Vedonlyöjät ovat totaalisen eri mieltä: Toistaiseksi joka ikinen panos on asetettu sen puolesta, että NordicBetin veikkaus ei toteudu! Peliyhtiö onkin joutunut reagoimaan veikkaajien näkemyksiin ja muokkaamaan kertoimia lähemmäksi toisiaan.

Vedonlyöjien nihkeyden syytä voi vain arvailla – voisiko syynä olla se, että valinnasta äänestävistä urheilutoimittajista osa ei katsonut hyvällä sitä, että maajoukkue juhli EM-kisapaikan varmistumista railakkaasti jo ennen viimeistä Kreikka-peliä? Vai onko Huuhkaja-hehkutus mennyt joidenkin mielestä jo överiksi?

Ja ehkä sittenkin se tärkein: Toisessa vaakakupissa monella äänestäjällä on yllätysmaailmanmestaruuden voittanut Leijonat ja mestarikoutsi Jukka Jalonen.

Joka tapauksessa luvassa on poikkeuksellisen mielenkiintoinen Urheilugaalailta 16. tammikuuta!

Kertoimet: Vuoden urheilija - Vuoden Joukkue - Vuoden Valmentaja: Teemu Pukki- Markku Kanerva - Suomen jalkapallomaajoukkue valitaan?

Kyllä: 1.57
Ei: 2.27

Lyö vetoa täällä:
http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

Onko tässä Miss Suomi 2020?

23.6.2020 12:50:27