Liverpool "varma mestari" – veikanneet saivat jo rahansa

14.1.2020 - 14:05:16


Englannin Valioliigan mestaruustaistelu on vedonlyöntiyhtiö Betssonin mukaan mestaruustaistelu on jo ohi. Liverpool pääsee juhlimaan toukokuussa peräti 30 vuoden tauon jälkeen. Betsson on asiasta niin varma, että yhtiö on jo tammikuussa maksanut voitot kaikille, jotka olivat lyöneet Liverpoolin mestaruuden puolesta vetoa.

Liverpoolilla oli ennen kauden alkua toiseksi pienin mestaruuskerroin (3.50) Manchester Cityn jälkeen. Tällä hetkellä Poolin mestaruudesta rahat saisi takaisin enää 1.03-kertaisesti. Kauden mittaan yli 50 prosenttia suomalaisten mestaruusvedoista on pelattu nimenomaan Liverpoolin puolesta.

- 19 voittoa 20 ottelusta ja maailman kokonaisvaltaisin joukkue, joka vain parantaa ottelusta toiseen. Tietenkin pelejä on vielä paljon jäljellä, mutta emme vain mitenkään enää näe, että mestaruus voisi tällä kertaa livetä Liverpoolilta, toteaa kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist Betssonilta.

Mikäli jokin joukkue pystyisi Liverpoolin punaiset keväällä ohittamaan, luonnollisesti voitot maksettaisiin tällöin myös oikeaa mestaria veikanneille.

- Ystäväni on Manchester Cityn fani, ja olen luvannut pukeutua Cityn paitaan vuoden ajan joka päivä, jos olen tässä väärässä, Wennerkvist naurahtaa.

Lyö vetoa Valioliigasta ja Teemu Pukista täällä:
http://record.betsson.com/_VEpNK6TXdmhzivuGB7nXpmNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport