Suomessa todella vankka luotto yhteen NHL-joukkueeseen

14.1.2020 - 14:11:21


Colorado Avalanche on Suomen tämän kauden ylivoimaisesti luotetuin NHL-joukkue, selviää NordicBetin tutkimuksesta. Peliyhtiö selvitti, minkä joukkueiden puolesta suomalaiset ovat lyöneet yksittäisissä otteluissa eniten vetoja.

Tutkimuksessa eroteltiin vedot 24 eri paikkakunnan osalta, ja Avalanche on ollut ykkönen peräti 17 suomalaiskaupungissa. "Kakkossijallakin" se on neljällä paikkakunnalla.

Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin Colorado on voittanut otteluistaan tällä kaudella yli puolet, joten luotto on kannattanut. Neljällä paikkakunnalla eniten vetoja on kuitenkin asetettu Bostonin puolesta, eikä syyttä, keikkuuhan Tuukka Raskin Bruins koko liigan kärkisijoilla.

Coloradon ja Bostonin tuplaylivoimaan vetojen määrässä on vain yksi poikkeus: Kajaani, jossa suurin luotto on ollut Patrik Laineen Winnipegiin sekä Washingtoniin. Kotkassa kovin usko on ollut Washingtoniin, Kemissä puolestaan ehkä hieman yllättäen keskikastin joukkue Edmontoniin.

Helsinkiläisten keskuudessa Colorado puolestaan ei ole suosiossa: Ykkönen on Boston ja kakkonen Kaapo Kakon New York Rangers. Ehkäpä vähemmän yllättäen Kakon poppooseen on uskottu toiseksi eniten myös Turussa.

Katso tutkimuksen tulokset ja lyö vetoa NHL:stä täällä:
http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport