Peikkojen mytologiaa voi pelata vain täällä

12.9.2019 - 15:46:42


Play´n Go julkaisee Troll Hunters 2 -slotin joka on pelattavissa yksinoikeudella Kindreillä seuraavan 9 kuukauden ajan. Alkuperäinen Troll Hunters julkaistiin vuonna 2016 ja se nousi nopeasti yhdeksi suosituimmista sloteista, varsinkin Pohjoismaissa. Peikkojen pohjoinen mytologia vetoaa myös suomalaispelaajiin joten kakkososasta odotamme myös huikeaa menestystä!

Peli julkaistaan 12. syyskuuta ja sen ympärille on rakennettu myös turnausten sarja joista ensimmäinen alkaa 16. syyskuuta. Eksklusiivisen peikkoturnauksen potista löytyy nyt muhkeat 25 000 euroa ja voittotapana on klassinen lucky spin – parhaassa tapauksessa voi voittaa 5 000 euron päävoiton vain yhdellä kierroksella.

Turnaus kestää viikon ja tämän jälkeen alkaa uusi turnaus uudella mekaniikalla. Turnausviikkoja on yhteensä neljä ja jokaisen viikon palkintopotti on 25 000 euroa. Välillä haetaan suurinta voittoa ja toisella kertaa taas kierrättämällä kerätään arpalippuja.

Kaikkiin turnauksiin osallistutaan kampanjasivuilla, ajastamme myös bannerit mediagalleriaan jakamaan uutuuspelin ilosanomaa.

Pelaa Troll Huntersia täällä:
http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=3191


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport